Kajian cryptocurrency dan bitcoin margin trading

Adakah anda berminat dengan mata wang crypto seperti bitcoin, ethereum? maka anda memahami bahawa terdapat banyak tapak dagangan margin leverage. jika anda tidak mencubanya, kini adalah masa terbaik untuk menyemak dan melihat bagaimana ia berfungsi dan tapak mana yang terbaik untuk anda. kami telah melakukan penyelidikan mengenai laman web dan bagi anda untuk membuat beberapa keuntungan perdagangan wang yang besar.

Perdagangan margin adalah sangat lurus ke hadapan. ada leverage yang boleh anda pilih. contohnya, jika anda mempunyai 0.1 bitcoin, dan ingin berdagang, anda hanya boleh menetapkan leverage anda dari 2 ~ 100x. jadi jika anda memilih 10x, ini bermakna anda memegang 1BTC sebagai pelaburan dan bukannya 0.1BTC. sekarang jika harga 1BTC naik 10% maka anda akan mendapat 0.1BTC. bukannya 0.01 BTC yang dilaburkan tanpa leverage. jadi peluang besar untuk mendapatkan pendapatan besar untuk pelaburan.

Sila periksa platform perdagangan margin kripto yang paling popular.

Rank Logo Site payment advantage Visit Site
1 bit BITMEX bitcoin world #1 lawatan
2 bit cex.io credit card / bitcoin Exchange lawatan

Dagangan Margin Bitcoin mempunyai 2 cara untuk bertaruh. anda boleh ‘LONG’ atau ‘SHORT’ aset tersebut. bermakna anda telah membeli kedudukan atau menjual kedudukan. apabila harga menurun, anda boleh menahan kedudukan jualan dan apabila harga naik, anda boleh menahan kedudukan beli. jadi anda boleh membuat wang dengan situasi pasaran. apabila harga turun dan anda mempunyai kedudukan ‘SHORT’, anda akan membuat jumlah leveraged. contohnya jika anda telah membeli kedudukan ‘SHORT’ 0.1BTC dengan leverage x50, ia adalah nilai 5BTC. apabila harga jatuh sebanyak 20%, anda akan mendapat 20% 0f 5BTC. maka keuntungan anda akan menjadi 1 BTC. dan matematik yang sama dengan kedudukan ‘LONG’.
jadi jika anda mempunyai keraguan dalam masa depan bitcoin, anda boleh meletakkan kedudukan jualan. atau jika anda percaya bitcoin maka anda membeli kedudukan beli. yang mudah seperti itu.

With leverage you can gain great amount of BTC with your investments. but also you will have to protect your assets by setting stop/loss to avoid liquidation.

apabila mempunyai kedudukan dalam dagangan margin, sukar untuk mempunyai pendapat bertentangan mengenai keadaan pasaran. Sekiranya anda memilih salah satu hala tuju, anda akan berterusan pada kedudukan anda dan menjadi sangat sukar untuk mempercayai bahawa harga akan bertentangan. ini sangat biasa dalam pelaburan oleh individu. sejak pasaran bergerak dengan berita, peraturan, psikologi, dan perdagangan teknologi. tidak mudah untuk menentukan arah dalam jangka pendek. Kami amat mengesyorkan untuk bertindak balas terhadap pasaran secepat mungkin kerana bitcoin dan harga pasaran cryptto turun naik. tidak ada sebab untuk memegang jawatan yang anda percayai dalam pelaburan jangka pendek. dalam jangka masa panjang yang mempunyai aset sebenar diketahui menjadi yang terbaik. tetapi sejauh perdagangan margin leveraged, ia tidak masuk akal. terutamanya jika anda mempunyai pengaruh tinggi dan ia boleh sampai ke kawasan pembubaran.